Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Tornar

Benvinguda primavera!

04/04/2018
Benvinguda primavera!

Benvinguda primavera!

 

Per donar la benvinguda a aquesta estació de l'any en la qual els arbres comencen a florir us portem un increïble espectacle visual de Tailàndia conegut com el mar de lotus rosa.

Al llarg de 3 mesos, a Nong Han Kum Pavapi, un llac d'aigua dolça a la província nord-oriental de Udon Thani, a Tailàndia, es cobreix d'un increïble mantell de flor de lotus rosa amb uns 70 quilòmetres quadrats d'extensió.

El millor moment per veure aquest espectacle de flors és des de les 6 del matí fins a les 12 del migdia ja que, més tard aquestes es tanquen amb els raigs del sol.

Us recomanem llogar un bot per endinsar-se en les aigües a través dels petits canals. Així, estaràs envoltat de milers de flors flotants i de les seus colors vibrants. A l'Orient, la flor de lotus significa puresa espiritual. El lotus (padma), també conegut com lotus sagrat és una planta aquàtica que floreix a l'aigua.

En el simbolisme budista, el significat més important de la flor de lotus és la puresa del cos i de l'ànima. Simbòlicament s'associa amb la figura de Buda i amb els seus ensenyaments i, per això, són flors sagrades per als pobles d'Orient.

Explica la llegenda que quan el nen Buda va donar les primeres passes, en tots els llocs que va trepitjar, ¡van florir flors de lotus!

Compartir