Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Tornar

Feliç Dia de la Mare

02/05/2018
Feliç Dia de la Mare
El regal tradicional del dia de la mare a Tailàndia és el gessamí. Aquesta delicada flor blanca està impregnada d'una fragància perfumada dolça. Anomenada "dok mali" en tailandès el gessamí s'utilitza en el culte i també és vist com a símbol de puresa i maternitat. La flor de gessamí es fa servir com a símbol pel seu color blanc, la seva olor aromàtica i durada, a més que floreix al llarg de tot l'any. Aquestes característiques de la flor són iguals que l'amor de les mares als seus fills: pur com el color blanc i que mai desapareixerà.

Nosaltres tampoc volem perdre aquesta bonica tradició, i aprofitant que el primer diumenge de maig se celebra el dia de la Mare en el nostre país, hem creat el tractament I LOVE MAMA, destinat a totes les mares, que inclou un massatge Back & Neck de 30 minuts, localitzat a la zona d'esquena, realitzat amb la fragància embriagadora de gessamí, seguit d'un tractament facial express de 30 minuts.

Aquest cap de setmana sorprèn-la amb una experiència de Benestar a EVASIOM SPA, ¡perquè elles s'ho mereixen!

 

Feliç dia de la Mare!

 

Més informació sobre aquest tractament especial a www.evasiomspa.com o al 93.410.76.02.


*Els bons regals es podran reservar a partir del 7 de maig del 2018.
Compartir