Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Normes del Spa

RESERVES

Per evitar la decepció, sigui tan amable de reservar tots els tractaments a Evasiom Spa amb antelació. Podeu utilitzar el nostre telèfon de recepció, 93.410.76.02, el nostre WhatsApp +34 699 26 90 83, o la nostra adreça de correu electrònic info@evasiomspa.com. En el cas del mail, no podem garantir una resposta ràpida, però intentarem gestionar la seva petició el més aviat possible.

Per a evitar inconvenients d'última hora, Evasiom Spa requereix el pagament anticipat de la totalitat del preu per a totes les reserves en dissabtes i per a tractaments llargs, reserves de grups i en els casos en els quals es consideri necessari, per a reserves en qualsevol dia de la setmana.

El pagament per avançat es pot fer a la recepció de Evasiom Spa, mitjançant un link de pagament segur que li enviarem al seu email o mòbil, utilitzant el nostre lloc web o mitjançant transferència bancària.

En el cas de reserves amb pagament per anticipat, ja sigui a través de link de pagament, val regal o bé VIP xec, la cancel·lació o modificació del servei s'efectuarà amb, almenys, 24 hores d'antelació. En cas contrari, no s'admetran canvis d'horari en les reserves o devolució del pagament anticipat.

La compra i/o el pagament anticipat a través de l'enllaç, implica l'acceptació de les normes d'ús d'Evasiom Spa, disponibles a la recepció i a través de la pàgina web.

Si vostè sol·licita ser atès per una massatgista farem els possible per atendre la seva sol·licitud, però, demanem comprensió al respecte, ja que una agenda és canviant. En cas d'haver algun factor aliè a la nostra gestió que ho impossibiliti, l'avisarem el més aviat possible per canviar a la massatgista o per modificar la seva reserva de dia i / o hora si no li satisfà la nostra solució.

PUNTUALITAT

Arribi 15 minuts abans a la seva cita. Això li permetrà omplir la carta de tractament, que proporciona a l'Spa preferències, informació mèdica i de contacte.

Arribar amb antelació també li permetrà preparar-se per al seu tractament, relaxar-se i gaudir de les instal·lacions.

Si es retarda, si us plau, aviseu el més aviat possible a la recepció de Evasiom Spa per poder gestionar l'agenda de la millor manera possible.

EDAT REQUERIDA

L'edat mínima requerida per a l'accés al spa són 16 anys.

Els menors d’edat seran acceptats per l’Spa, sempre i quan comptem amb el consentiment patern.

CONDICIONS DE SALUT

Si us plau, avisi'ns de la seva condició de salut, al·lèrgies o lesions que puguin afectar el tractament quan facis la teva reserva.

Evasiom Spa no es farà responsable dels accidents o lesions soferts pel client anteriorment al tractament.

EMBARÀS

Tenim tractaments especials per a les futures mares. Si us plau, informa el Spa de la teva situació i deixa que t'assessorem sobre les teràpies més aconsellables durant aquest moment tan especial.

TELÈFON

L'ambient de l'Spa serveix per reduir l'estrès, per això apagueu el mòbil abans d'entrar a l'Spa. Recordi que està fent quelcom molt beneficiós per a la seva ment i el seu cos. Per aquest motiu el convidem a desconnectar, i a que permeti que els altres també ho facin.
Si prefereix utilitzar el seu dispositiu mòbil, recordi fer-ho sempre en mode vibració, a més d’evitar les trucades per preservar la seva relaxació i la dels altres clients.

QUINA ROBA PORTAR

L'Spa li proporciona tovalloles, roba o roba interior d'un sol ús durant la seva estada. L'ús de la roba d'un sol ús és obligatori.

Alguns tractaments poden realitzar-se totalment vestits, però altres han de ser rebuts sense roba. Les terapeutes estan preparades professionalment per tractar el cos, però algunes zones  no són objecte de tractament.

ES POT PARLAR?

És totalment acceptable donar a conèixer a la terapeuta les seves preferències en el massatge, les zones del cos que requereixen més atenció, o si la temperatura de la sala o el volum de la música són els adequats.

Cal respectar la calma i el relax de la resta de clients, per tant que es sol·licita silenci dins les sales de massatge i les zones comunes.

RESTRICCIONS EN L’ÚS DEL SPA

L'ús d'alcohol o tabac està estrictament prohibit a les nostres instal·lacions.

Evasiom Spa pot negar el tractament a persones que es presentin sota els efectes de l'alcohol.

No es pot utilitzar menjar o beguda de l'exterior dins de l'establiment. Si tingués algun requeriment per a una celebració, no dubti en sol·licitar-ho i nosaltres farem el possible per atendre les seves necessitats.

Està totalment prohibit mantenir relacions sexuals a les nostres instal·lacions.

OBJECTES PERDUTS

Evasiom Spa no es fa responsable dels objectes personals oblidats en les nostres instal·lacions.

VALS DE REGAL

Hi ha xecs de regal disponibles per sorprendre a qui vulguis amb els nostres fantàstics tractaments. Si us plau, contacti amb Evasiom Spa per a més informació, i l'ajudarem a triar el regal perfecte.

La compra i / o la utilització dels Xecs Regal impliquen l'acceptació de les normes d'ús de Evasiom Spa, disponibles a la recepció i a través del web.

POLÍTICA DE DEVOLUCIÓ

El productes sense obrir poden ser canviats en els quinze dies posteriors a la compra si es presenta la factura original. En cap cas es retornarà diners en efectiu.

No s'admeten devolucions en els Xecs Regal i en els pagaments anticipats però sí que es podran canviar per un altre tractament o producte.

POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Com els tractaments que vostè ha seleccionat estan especialment reservats per a vostè, anul·li si és necessari amb, almenys, 24 hores d'antelació, això ajudarà al nostre equip a organitzar el seu treball.

En el cas dels Xecs Regal i dels pagaments anticipats  la cancel·lació o modificació del servei s'efectuarà amb 24 hores d'antelació, en cas contrari, el Xec o el pagament quedarà consumit.

En el cas de reserves realitzades amb menys de 24 hores d'antelació, aquestes no podran ser modificades ni anul·lades.

Les reserves es podran donar per anul·lades si vostè arriba més de 15 minuts tard a la seva cita, sense haver avisat prèviament a la recepció del centre.

En el cas d'arribar amb retard, l'encarregada de la recepció ha de valorar quina és la millor opció per evitar que la resta de clients i el nostre equip es vegin perjudicats, podent modificar la durada del tractament.

POLÍTICA DE PAGAMENT

Evasiom Spa accepta els pagaments en efectiu i la majoria de les targetes de crèdit.

HORARI DEL SPA

L'Spa obre de Dilluns a Dissabtes de 10:30-21:30 ininterrompudament. Tots els tractaments comencen a les 11.00h i finalitzen a les 21.00h.

Evasiom Spa roman tancat els diumenges i els festius nacionals i locals.