Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Tornar

Dia del Pare

11/03/2019
Dia del Pare
El pròxim 19 de Març és el Dia del Pare, una jornada molt especial per agrair tots els esforços empresos i les bones intencions a aquesta persona tan significativa en les nostres vides.

El símbol masculí inspirat en el déu Mart, sovint representat amb una circumferència i una fletxa cap al cel, pretén simbolitzar l'escut i la llança; eines bàsiques amb les quals els nostres avantpassats homes acostumaven a sortir a caçar per poder alimentar les seves famílies.
En els temps actuals els rols han canviat bastant, però no per això els nostres pares han deixat de esforçar-se cada dia, enfrontant així moltes situacions amb obstinació i dedicació en la recerca del nostre benestar.

Per aquest motiu, Evasiom Spa posa a la teva disposició des d'avui fins el 19 de Març un DESCOMPTE ESPECIAL del 15% sobre les teves COMPRES WEB, perquè puguis regalar aquest caprici tan merescut. Únicament hauràs d'introduir el codi PAPA19 en realitzar el pagament amb la targeta habitual.


Pots comprar els teus Xecs Regal a través de la nostra pàgina web, per triar el xec regal en format digital, amb recepció immediata, o el xec amb caixa regal, amb enviament mitjançant missatger.


Un regal únic per a una persona única. Perquè t'ho mereixes, Pare!


Més informació trucant al 93.410.76.02, o escrivint un correu amb els teus dubtes a info@evasiomspa.com

* Condicions:
-Xecs bescanviables a partir del dia 20 de Març de el 2019.  
-La compra i / o ús d'aquest bo regal implica l'acceptació de les normes d'utilització de Evasiom Spa, disponibles a la recepció i a través del web.
-Promoció limitada a 3 Bons Regal per client.
-No acumulable a altres promocions.

Compartir