Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Tornar

Feliç Sant Valentí

03/02/2023
Feliç Sant Valentí

Sant Valentí està molt a la vora i, com cada any, volem oferir-te un tractament exclusiu perquè celebris l'amor d'una manera única.

Evasiom Spa porta de tornada el tractament "Valentine's Relax Romance", perquè puguis obsequiar a aquesta persona especial amb una experiència inoblidable.
El tractament "Valentine's Relax Romance" és una experiència pensada per a parelles, en la qual tots dos podreu gaudir dels beneficis del nostre massatge Aromatherapy (50 min), seguit d'un bany aromàtic (25 min) i una copa de cava en una bonica suite doble.


Massatge Aromatheraphy de 50’+ Bany Aromàtic de 25’ amb copa de Cava

Duració: 75 minutos
Preu: 150€ (per parella)


Pots regalar aquest pack fins al pròxim 14 de Febrer a qui tu vulguis i a més pots triar entre format físic adquirint-ho en la recepció de Evasiom Spa o comprar el teu xec Regal des de la nostra pàgina web: Valentine's Relax Romance | Massatge oriental Barcelona, massatges BCN (evasiomspa.com)


Celebra l'amor amb qui més vulguis, celebra-ho amb nosaltres.
CONDICIONS:

-Promoció vàlida de l'3 al 14/2/2023.
-Xecs consumibles a partir del 14/02/2023.
-Els xecs regal tenen una caducitat de 6 mesos a partir de la data de compra.
-La compra i/o ús d'aquest xec regal implica l'acceptació de les normes d'utilització de Evasiom Spa, disponibles en la recepció i a través de la web.
-Tipus de massatge no modificable.

Mes informació telefonant al 934 10 76 02, WhatsApp +34 699 269 083, o escrivint un correu amb els teus dubtes a info@evasiomspa.com

Compartir