Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Tornar

Valentine's Relax Romance

07/02/2020
Valentine's Relax Romance
Arriba el mes de febrer i, amb ell, el dia de Sant Valentí. Sabem que l'amor ha de demostrar-se i celebrar-se cada dia, però des de Evaisom Spa volem oferir-te un pack exclusiu perquè en aquesta ocasió puguis celebrar-lo d'una forma diferent i especial.

El tractament Valentine’s Relax Romanç consta d'un relaxant massatge Aromatheraphy de 50 minuts, on podràs triar l'essència que més et vingui de gust, seguit d'un Bany Aromàtic de 25 minuts amb copa de cava inclosa. Tot el tractament es realitzarà en la nostra preciosa suite doble.

Recordem que pots regalar el pack Valentine’s Relax Romanç fins al pròxim 14 de Febrer a qui tu vulguis. Pots triar entre format físic adquirint-ho en la recepció de Evasiom Spa o pots comprar el teu Bo Regal des de la nostra pàgina web.

Comparteix una experiència benestar amb aquesta persona especial.


CONDICIONS:

-Xecs consumibles a partir del 14/02/2020.
-Els xecs tenen una caducitat de 6 mesos a partir de la data de compra.
-La compra i/o ús d'aquest xec regal implica l'acceptació de les normes d'utilització de Evasiom Spa, disponibles en la recepció i a través de la web.
-Tipus de massatge no modificable.

Mes informació telefonant al 934 10 76 02, o escrivint un correu amb els teus dubtes a info@evasiomspa.com

Compartir